Okan Merzeci Mahallesi Yol Çalışması Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

YEREL - 14-11-2022 10:17

Okan Merzeci Mahallesi Yol Çalışması Tamamlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, kent genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren ekipler, planlamaya alınan yolları belli bir program dahilinde yeniliyor. Büyükşehir ekiplerinin bir çalışma noktası da, Toroslar ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi oldu.

Yol vatandaşların hizmetine sunuldu

Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için mevsim şartlarına göre çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler bu kapsamda, Toroslar ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi 219. Cadde’de 1500 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Deforme olan asfaltın sökülmesi ve yolun asfalta hazırlık çalışmalarının tamamlanması sonrası sıcak asfalt serimine geçen ekipler, yolu yenileyerek vatandaşların hizmete sundu.

Vatandaşların taleplerini de dikkate alarak; daha güvenilir, modern ve huzurlu bir ulaşım için kent genelinde başlatılan yol asfaltlama ve iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yüzyılın Kadınları Mahalle Buluşmaları Tuzla’da başladı

Yüzyılın Kadınları Mahalle Buluşmaları Tuzla’da başladı

18-02-2024 - YEREL

Mevlâna, vefatının 750’nci yıl dönümünde Tuzla’da anıldı

Mevlâna, vefatının 750’nci yıl dönümünde Tuzla’da anıldı

20-12-2023 - YEREL