Denizli'de tapu sorunu çözüldü.

Başvurularını tamamlayan hak sahiplerine tapularını teslim etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların tapu sevincine ortak oldu.

YEREL - 12-11-2022 10:57

Denizli'de tapu sorunu çözüldü.

Denizli Karşıyaka Mahallesi’nde uzun yıllardır tapu sorunu yaşayan 122 hak sahibi vatandaş için tapu teslim töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanı Mehmet Çulhaoğlu, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez ile tapularını almak için başvurularını tamamlayan mahalle sakinleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada yaptığı konuşmada uzun yıllardır sıkıntı yaşayan vatandaşların tapu probleminin çözüme ulaşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Vatandaşların tapularının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Başkan Zolan, Karşıyaka Mahallesi’nde tapu sorunu yaşayan 122 hak sahibi vatandaşın sorununun çözüldüğünü, başvurularını tamamlayanların tapularına kavuşabileceği müjdesini paylaştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız başvurularını tamamlayarak tapusuna sahip olabilecek. Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun. Allah’ım sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Sizlerde güle güle oturun, eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvanız olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun inşallah″ diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, başvurularını tamamlayan 22 hak sahibi vatandaşın tapularını teslim etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yüzyılın Kadınları Mahalle Buluşmaları Tuzla’da başladı

Yüzyılın Kadınları Mahalle Buluşmaları Tuzla’da başladı

18-02-2024 - YEREL

Mevlâna, vefatının 750’nci yıl dönümünde Tuzla’da anıldı

Mevlâna, vefatının 750’nci yıl dönümünde Tuzla’da anıldı

20-12-2023 - YEREL