Zonguldak Haber
HV
28 MART Perşembe 23:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftalık mesaisi sosyal medyadan paylaşıldı

Paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TCG Anadolu gemisinin teslim töreni ile farklı illerde katıldığı açılış programlarına yer verildi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-04-2023 16:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın haftalık mesaisi sosyal medyadan paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haftalık mesaisinde gerçekleştirdiği görüşme ve açılışlar sosyal medyadan paylaşıldı.

"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan paylaşıma göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Nisan Pazartesi günü TCG Anadolu gemisinin teslim töreni ile MİLGEM İSTİF sınıfı 3 yeni fırkateynin sac kesim törenine katıldı.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na 11 Nisan Salı günü iştirak eden Erdoğan, aynı akşam milletvekili adaylarıyla iftarda buluştu.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın açılışını 12 Nisan Çarşamba günü yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar programında depremzedeler ve arama kurtarma ekipleriyle bir araya geldi ve CNN Türk- Kanal D ortak yayınına katıldı.

Malatya'da 13 Nisan Perşembe günü yeni konutların temelini atan Erdoğan, yapımı tamamlanan evlerle iş yerlerinin teslim törenine katılıp depremzedelerle iftarda bir araya geldi.

Erdoğan 14 Nisan Cuma günü Diyarbakır'da yapımı tamamlanan Selahaddin Eyyubi Camisi'nin açılışı, deprem konutlarının temel atma töreni ve depremzedelerle iftar buluşmasına katıldı.

Kocaeli'de 15 Nisan Cumartesi günü Kocaeli Şehir Hastanesi ile diğer projelerin açılış töreni ve depremzedelerle iftar programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan Pazar günü ise Şanlıurfa'da 900 konutun temelini attı, 659 konut ile 61 dükkanın teslim törenine katılıp vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

 

 

 

Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile 21 Mart Salı görüşerek ortak basın toplantısına katılan Erdoğan'ın, 22 Mart'ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir dizi kabul gerçekleştirdikten sonra NTV-Star TV ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu ifade edildi.

Paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 23 Mart Perşembe Kahramanmaraş'ta 17 bin 902 Afet ve Köy Konutu İlk Temel Atma Töreni'ne katıldığı, şehit aileleri, gaziler ve depremzedelerle iftar programında bir araya geldiği, 24 Mart'ta ise Hatay'da deprem konutları ve devlet hastanelerinin temel atma törenine katıldığı, depremzedelerle gerçekleştirdiği iftar programının ardından MOBSAN'ı ziyaret ettiği kaydedildi.

Erdoğan'ın 25 Mart Cumartesi İlim Yayma Vakfı 52'nci Genel Kurulu'nda konuşma yapması ve Beşiktaş Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'nde incelemelerde bulunması, 26 Mart'ta ise Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etmesinin ardından İstanbul'da düzenlenen iftar programında GSB yurtlarında misafir edilen depremzedelerle bir araya gelmesi de paylaşımda yer aldı.

Paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesaisine ilişkin fotoğraflara da yer verildi.

AdminAdmin

YORUMLAR