Zonguldak Haber
HV
19 MART Salı 10:09

İletişim Başkanlığı 'Asrın Dayanışması Kampanyası'nı başlattı

İletişim Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gösterilen dayanışmaya dikkat çekmek amacıyla "Asrın Dayanışması Kampanyası" başlattı.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2023 13:19
İletişim Başkanlığı 'Asrın Dayanışması Kampanyası'nı başlattı

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, "Birlikte Türkiye'yiz" sloganıyla başlatılan kampanyada, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlerin yaralarını sarmak için ortaya konulan mücadeleye ve yapılan çalışmalara dikkat çekiliyor, asrın felaketi karşısında devletin ve milletin topyekun ortaya koyduğu dayanışmanın önemi vurgulanıyor.

Kampanya kapsamında, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca bir kamu spotu da yayımlandı. Depremin büyüklüğü, arama kurtarma çalışmaları, yardım faaliyetleri, devletin, STK'lerin ve gönüllülerin dayanışma görüntülerinin paylaşıldığı kamu spotunda, şu ifadelere yer verildi:

"En zor günümüzde omuz omuza verdik. Ben, sen yok, biz varız dedik. Beraber ağladık, beraber güldük. Umudumuzu hiç kaybetmedik. Ülkemize olan sevdamız ile yaşadık biz. Sarıp sarmalayan sıcacık bir yuvayız biz. Kalbimize yazmışız, ay ve yıldızı. Biz yüzyıllarız, binyıllarız, yarınlarız. Biz Türkiye'yiz."

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR