Zonguldak Haber
HV
28 MART Perşembe 11:45

Bursa Gürsu'da yaya güvenliği tedbirleri

Bursa'nın Gürsu ilçesinde Zabıta Müdürlüğü Trafik Birimi’nce yapılan çalışmalar kapsamında, okul önlerindeki yaya geçit çizgileri yenileniyor.

YEREL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 14:18   Güncelleme : 26-01-2023 14:18
Bursa Gürsu'da yaya güvenliği tedbirleri

 Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçe merkezinde ihtiyaç duyulan noktalarda yaptığımız üstyapı çalışmalarıyla yenilediğimiz cadde ve sokaklarımızı trafik düzenlemeleriyle de rahatlattıklarını söyledi.

Ekiplerin, araç sürücülerinin daha dikkatli araç kullanmalarını sağlayan ve hemşehrilerimizin can güvenliğinin korunması açısından büyük önem taşıyan trafik yol yönlendirme çizgilerini yenileyerek daha görünür hale getirdiğini kaydeden Başkan Işık, ″Yaya trafiğinin yoğun olduğu noktalarda araçların daha dikkatli ve yavaş hareket etmesini sağlayan yol çizgileri özellikle okul çıkışlarında çocuklarımızın can sağlığının korunmasında büyük önem taşımakta. İlçemizde ulaşımın en sağlıklı şekilde sağlanması yönünde yol ve trafik yönlendirme çalışmalarımız ihtiyaçlar doğrultusunda durmaksızın devam etmekte″ diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin koordinasyonunda, ana caddelerde yapılan çalışmalarla, yayaların caddelerde karşıdan karşıya geçiş üstünlüğünü belirten farkındalık uyarı işaretleri de oluşturuldu.

 

AdminAdmin

YORUMLAR