Zonguldak Haber
HV
28 MART Perşembe 22:29

AK Parti’den Fransa’ya Çok Sert Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa Senatosu'nda terör örgütü PKK/YPG mensuplarının ağırlanmasına ve madalya verilmesine, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2023 21:23
AK Parti’den Fransa’ya Çok Sert Tepki

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Fransa Senatosu’nun teröristlerin yuvası haline getirilmesi, tüm demokratik değerler için tehdittir. Fransa Senatosu terörle mücadele değerlerini savunmalıdır. Teröristlere madalya takılması demokrasiye hakarettir." sözleriyle tepki gösterdi.

Ömer Çelik’in paylaşımında şunlar kaydedildi:

Terör Örgütü PKK/YPG mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanması Fransa adına utanç vericidir. Bu aynı zamanda Türk-Fransız dostluğunu hedef alan provokatif bir eylemdir. Bu rezaleti şiddetle kınıyoruz.

Fransa Senatosu’nun teröristlerin yuvası haline getirilmesi, tüm demokratik değerler için tehdittir. Fransa Senatosu terörle mücadele değerlerini savunmalıdır. Teröristlere madalya takılması demokrasiye hakarettir.

PKK yandaşları yakın bir zamanda Fransa’da da kamu düzenini tehdit ederek güvenlik güçlerine saldırmış ve polis araçlarını tahrip etmişlerdi. Fransız demokrasisine saldıranların ödüllendirilmesi hukukun ve demokratik değerlerin ayaklar altına alınmasıdır.

Bu terör örgütü hangi ada sahip olursa olsun ülkemizin ve insanlığın düşmanıdır. Bu katliam şebekesiyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu terör örgütüne destek verenler eninde sonunda bununla yüzleşeceklerdir.

AdminAdmin

YORUMLAR