Zonguldak Haber
HV
28 MART Perşembe 21:04

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri TOGG'dan Plakası Kadar Alacak

Kayseri’ye 38 adet elektrikli, yerli ve milli aracımız TOGG’umuzu alacağız, Kayseri’ye yakışır” dedi.

YEREL
Giriş Tarihi : 31-10-2022 09:46   Güncelleme : 31-10-2022 09:46
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri TOGG'dan Plakası Kadar Alacak


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi töreni sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyon belgesi ve Cumhuriyetin 99'uncu yılına armağan olacak TOGG ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyete sahip çıkmanın laf ile değil icraatla olacağını vurgulayan Büyükkılıç, “Cumhuriyetin kazanımlarını koruyarak, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkartarak bu sağlanır. Gerek savunma sanayiinde, gerek ekonomide, gerekse insana verilen değer anlamında bu yapılan çalışmaları görüyoruz. Ülkemiz, şehrimiz iyi bir konumda” diye konuştu. 

Yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili Kayseri için 38 adet talepte bulunduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, sözlerini şöyle devam etti.

“Türkiye’nin milli otomobil çalışması TOGG’u tebrik ediyorum, ülkemize yakıştı. Şehrimizin plakası 38, daha önce 38 olarak talebimizi iletmiştik. İnşallah satışa sunulur sunulmaz 38 arabamızı Kayseri’mize kazandıracağımızı buradan ifade ediyorum. Epeyce, yoğun talep vardı, dün bunu da orada gözlemledik. Sıramızı bekleyeceğiz ama Kayseri’ye 38 adet ful elektrikli, yerli ve milli aracımız TOGG’umuzu alacağız, Kayseri’ye yakışır.”

AdminAdmin

YORUMLAR